SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Özlenen Malatyaspor Geliyor Ama..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımın her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini, "özlenen Malatyaspor'un gelmekte olduğunu" bildirdiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekibin Pazar akşamı Diyarbakırspor'la zorlu bir maç oynayacağını belirten Doğan, bu maçta taraftara büyük görev düştüğünü, onlardan "12. değil", "13.-14.cü adam" takviyesi beklediklerini bildirdi.

Malatyaspor'un, sezon başı hazırlık eksiği nedeniyle sorun yaşandığını belirten Doğan, bu eksiği her geçen gün telafi etme yolunda hızla ilerlediklerini belirterek, "Özlenen Malatyaspor geliyor.. Ama bunu hemen Diyarbakır maçında beklememeli.. Diyarbakır'ın önemli oyuncuları var, ama benim de önemli oyuncularım var. Sezon başı idman eksiği nedeniyle ancak performanslarının yüzde 50'siyle, 60'ıyla oynayabiliyorlar. Bu her geçen gün yükselecek. Orada taraftarımızın vereceği gücün de tüm takıma büyük katkısı olacak.. Bu maçın ardından milli maç nedeniyle lige verilen 15 gün aradan yararlanarak, İstanbul Riva'da kamp yapacağız. Bu dönemden de en üst düzeyde istifade sağlamayı amaçlıyoruz."dedi.

KATATUA YOK, EFFA OLABİLİR..
Teknik Direktör Doğan, Brezilyalı oyuncu Katatua'nın eski sakatlığının nüksettiğini, bu oyuncunun Brezilya'da ameliyat olmak istediğini, bu durumun değerlendirilmekte olduğunu, ayrıca Effa'nın da antrenman eksiği ve maç yüklenmesinden kaynaklanan sakatlığı nedeniyle tedavisinin sürdüğünü, durumunun maç günü belli olacağını söyledi.

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR..
Öte yandan, İnönü Stadı'nda Pazar akşamı saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmanın biletlerinin satışı da sürüyor. VIP 30 YTL, Kapalı Tribün 20 YTL, Maraton 10 YTL ve Açık 5 YTL olan biletlerin, internet üzerinden ya da İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki gişeden de temin edilebileceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız