SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özmen Görevi Devretti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun 8 yıldan beri müdürlüğünü sürdüren Recep Özmen (üstteki fotoğrafta sağdaki), görevini İbrahim Azcan'a devretti.

Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törene Vali Ulvi Saran, Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Özkaya, Belediye başkan yardımcısı Ertan Mumcu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan ile çok sayıda kumu kurum ve kuruluş temsilcisi ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Veda konuşmasını yapan Recep Özmen, Malatya'da ilk görevinin 1987 yılına kadar 4 yıllık görev olduğunu ve ardından 2002 yılından bugüne kadarda Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini sürdürdüğünü belirterek, okul müdürlüğündeki 8 yıllık görev süresi içinde başaramadığı tek konunun Polis Meslek Yüksekokulu'nu bin öğrenci kapasiteli yapamamak olduğunu ifade etti. Özmen, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun kapanma ihtimalinin olmaması için kapasitenin bin öğrenciye çıkartılması gerektiğini söyledi.

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü İbrahim Azcan ise, bundan sonra Recep Özmen'ın bıraktığı görev bayrağını daha yükseğe çıkartmak olduğunu ifade etti.

Törende Recep Özmen, okul flamasını yeni müdür İbrahim Azcan'a teslim etti.

Vali Ulvi Saran ise yaptığı konuşmada, binaların ancak insanların doldurulması ile bir anlam kazandığını belirterek, polisliğin yedeği olmayan bir meslek olduğunu ifade etti. Vali Saran, "Topluma karşı sorumluluk taşıyan bir grubu eğiten insanların çok saygın bir misyon üstlendiklerini kabul etmek lazım" dedi.

Vali Saran, Özmen'e plaket ve hediye verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız