SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özür Diledi

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un forvet oyuncusu Serkan Turhan, Kayseri Erciyesspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Malatyaspor taraftarından özür diledi.

Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına bir açıklama da bulunan Serkan Turhan, “Takımımızın bu duruma gelmemesi lazımdı. Bazı maçlar kötü oynadık bu bir gerçek. Bu durumu sadece bazı insanlara mal etmemek lazım diye düşünüyorum. Maalesef ki, yaşananlar neticesinde takım buralara kadar geldi. Nitekim Kayseri Erciyesspor maçı kazanmamız gereken bir maç idi. Bu motiveyle çıktık ama talihsiz bir gol yediğimiz maçı kaybettik. Fazla da kaderci olmamak lazım ama son 6-7 hafta da yediğimiz şansız goller nedeniyle buralara kadar geldi. Önümüzde 2 maç var ve durumumuz mucizelere kaldı” dedi.

Turhan, saha içerinde birkaç taraftarın olumsuz tezahüratlarına maruz kaldığını ifade ederek, “Ben, bu haftaya kadar oynadığım maçlarda tepki almadım. Ben, elimden geleni yapmaya çalıştım. Yeri geldi birkaç maç gol kaçırdım ama taraftarlar beni alkışladı. Kayseri Erciyesspor maçında da yaşadığımız olay ise talihsizlikti. Çünkü yenemediğiniz takdirde küme düşeceğiniz bir maça çıkıyorsunuz. Saha içindeki durum ise çok farklı. Maç içerisinde bir süre sonra o tepkiyi kaldıramıyorsunuz. Haklı mıyım? Tabi ki haksızım. Keşke böyle bir şey olmasaydı. Ben yine buradan Malatya halkından ve tartıştığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Hoş bir şey olmadı. Dün gece keşke olmasaydı diye defalarca içimden tekrarladım. Üzüldüm. Ben 30 yaşıma geldim ve ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Beni üzen tarafı ise sevildiğim bir yerde böyle bir şeyle karşılaştım. Özümde böyle bir insan değilim. Sevildiğim bir yerde taraftarlarla tartışacak bir insan hiç değilim. Tekrar taraftarlardan özür diliyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız