SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özür Dilediğini Söyleyince..

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Star kanalında yayınlanan Telegol programına telefonla katılıp kendisinin Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye “eleştiri ve serzenişte bulunup bazı laflar ettiğini”, ancak Tanrıverdi’nin kendisine cevap vermeyip, “hoş geldiniz” diyerek yanından uzaklaştığını söyledi. Gürsoy, Tanrıverdi’nin bu davranışının kendisinde mahcubiyet yarattığını belirtti.

Maç sonrası olaylar patlak vermeden televizyona konuştuğunu ve Malatyaspor hakkında övücü sözler söylediğini, "özür dilediğini" belirten Gürsoy, bu sırada bir laf atıldığını ve ortalığın karıştığını öne sürdü.

Hadisenin kapandığını belirten Gürsoy, programa katılan spor yazarı Gökmen Ozdenak (1970’li yıllar ile 80’lerin başında Galatasaray formasını giyen golcü) ile tartıştı. Ozdenak, Gürsoy’un hafta boyunca Saidou konusunda yarattığı gergin ortamı eleştirince, Gürsoy “patladı”. Ozdenak’a bağıran Gürsoy “Sen bize nasihat edemezsin Gökmen. Ben senin Galatasaray’a geldiğin günü bilirim. Eleştiri yapacaksan gazetende yap” dedi. Ozdenak, Gürsoy’a karşılık verip “Ben sizi eleştiririm, nasihat da ederim. Ortamı siz gerdiniz. Ne gerek vardı bunlara?” karşılığını verdi.

Programa bağlanan Tanrıverdi, Saidou konusunda yanlış bir şey yapmadıklarını anlatıp, meseleyi uzatmanın gereksiz olduğunu, Malatyaspor olarak her zaman centilmence davrandıklarını anlattı.

MALATYASPOR'UN TAVRI..
Bu arada, ligde son haftalara girilirken, tansiyonun gerildiği, bazı kulüp yöneticilerinin "sorumsuz" davranışlarıyla ortamı daha da germelerinin Türk futboluna zarar vereceği, Malatyaspor'un kendi haklarını savunurken, gerginliğe de malzeme olmamak amacının yanı sıra Ergün Gürsoy'un "sözlerinden mahcubiyet duyduğu" ve "özür dilediğini" söylediği açıklamalarının ardından, "bu ortamda" kulüp olarak konunun fazla üzerine gidilmemesinin uygun bulunduğu da öğrenildi.

Malatyaspor Kulübü'nün, Gürsoy'un sözlerinin ardından gereken tepkiyi kulüp başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin ağzından "Malatyaspor'a yakışan bir şekilde, sorumluluk duygusu doğrultusunda koyduğu", bu tavrının kamuoyunda yeterince anlaşıldığı da belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız