SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özür Kampanyasına Tepki

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi öğrencileri, dev Türk bayrağı taşıyarak yaptıkları eylemde, Ermenilerden özür dileme kampanyası düzenleyenleri ve katılanları kınadı.

İnönü Üniversitesi'ndeki Atatürk ve İsmet İnönü heykelinin önünde dev Türk bayrağı taşıyarak yapılan eylemde konuşan İnönü Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Erhan Nuh Öztürk, "Geçmişi şan ve şerefle dolu, imparatorluklar kurmuş, çağ açıp, çağ kapamış, Peygamber Efendimizin müjdesine mazhar olmuş, necip Türk milletinin bir ferdi olmakla her daim gurur ve şeref duymuş Türk gençliği olarak, bir grup sözde aydının başlattığı, Türkiye'nin şanlı tarihini karalamaya yönelik özür kampanyasını kınıyoruz. Bu kampanyayı başlatan ve onlara destek verenlerden de utanıyorum. Sözde aydın, gerçekte kara ve cahil olan bu kampanyayı başlatan kişilerin ortak özelliği kimlik özürlü olmalarıdır. Amaçları ya Nobel almak ya da ülkemizi karıştırmaktır. Bunların özrünün, kabahatinden büyük olduğunu ise tarih yazacaktır. Tarih yaşanmış, yazılmış ve hükmünü vermiştir. Ortada utanacağımız bir suç ve adına özür dileyeceğimiz bir suç yoktur. Hiç kimsenin, mirasçısı olduğumuz ecdat yadigarını aşağılama, suçlu gibi tanımlama ve özür talep etmeye hakkı ve haddi yoktur. Özür dilemesi gereken birisi varsa Türk diplomatlarını katleden Ermeni örgütleri ve Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenilerdir. Ceddimizin kutlu emaneti, bir avuç yerli ve yabancı işbirlikçisinin, sözde aydınların bulandığı havaya teslim edilemeyecek kadar şanlı, temiz ve büyüktür" ifadelerini kullandı.

Eylemin ardından grup olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız