SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özverileri Takdirlerin Üzerinde'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:36
'Özverileri Takdirlerin Üzerinde'
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende ilçe Kaymakamı Bünyamin Kuş, ilçede görev yapan yerel gazeteciler ve ulusal ajansların temsilcilerine, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle yemek verdi. 

Kaymakamlık tarafından Tiryandafil Otel restoranında verilen yemekte konuşan Kaymakam Kuş, konumu, sahip olduğu değerleriyle Darende'nin Malatya'nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirterek gazetecilere; "İlçemizdeki bütün çalışmaları ayna gibi tüm dünyaya yansıtıyorsunuz” dedi. 

Basının, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Kuş, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan en etkin araç olduğunu söyleyerek, “Halkı bilgilendirmek maksadıyla, mesai mefhumu olmadan görevini yapan gazeteci arkadaşlarımızın özverileri bütün takdirlerin üzerindedir” diye konuştu.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Kuş, mesleklerinde yaşadıkları zorlukları ve kendilerini etkileyen olayları dinledi. Zor koşullar altında görevini yapmaya çalışan gazetecilere mesleklerinde başarılar diledi.

Gazeteciler de nezaketinden dolayı teşekkür ederek Kaymakam Kuş'un "İdareciler Günü"nü kutladı. Gazeteciler ve idarecilerin ortak paydalar ve çalışmalarla kamu için çalıştığını ifade ederek, "Birçok olaya beraber şahitlik ediyoruz, günlerimizi de beraber kutluyoruz" dediler.

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona eren yemeğe Darende İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmet Uğur, Darende Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Ajansı Temsilcisi Ayhan İşcen, Malatya Söz Gazetesi Muhabiri Ahmet Çakır katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız