SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pakistan'dan İşbirliği Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:29:52
Pakistan'dan İşbirliği Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Pakistan Pencap Tıp Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Zahid Yasin Hashmi ve beraberindeki heyet ile birlikte İnönü Üniversitesi’ne işbirliği ziyaretinde bulundu.

Akademik kurumlar arası işbirliği, öğretim üyesi ve öğrenci değişim programları ile hasta transferi ve ortak bilimsel araştırmaları yürütmek amacıyla İnönü Üniversitesi’ni ziyaret eden Pakistan Pencap Tıp Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Zahid Yasin Hashmi, Karaciğer Merkezi Yöneticisi Dr. Shaheene Hashmi ve T.C. Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğünden Dr. Mehmet Ali Güner, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi ile ilgili bilgiler paylaşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyaret anısına konuklara hediye takdim etti.

Daha sonra akademik kurumlararası işbirliği, öğretim üyesi ve öğrenci değişim programları ile hasta transferi ve ortak bilimsel araştırmaların yürütülmesi konularının ele alındığı toplantıya geçildi.

Turgut Özal Tıp Merkezinde yapılan toplantıya İnönü Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan ve karaciğer nakli ekibi katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız