SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı Ayrılmayı Düşünmüyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un mutlak 3 puan umuduyla gittiği Uşakspor deplasmanında elde ettiği 0-0’lık sonucun yanı sıra oynadığı futbol nedeniyle eleştirilmeye devam edilen Teknik Direktör Hayati Palancı, görevinin başında olduğunu, yönetim kurulunun görevine son vermediği sürece görevi sürdüreceğini söyledi.

Uşakspor maçı sonrası Cumartesi akşamı TV Malatya’da, Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz’a açıklamalar yapan Palancı, şöyle konuştu:

“Ben Malatyaspor’a yetemeyeceğim yerde durmam. Malatyaspor benim her şeyim, canım, ciğerim. Çocuğum gibi. Benim çocuğum 15 yaşında. 23 senedir Malatyaspor’un içindeyim. Biz fedakarlığın her noktasında fedakarlık yapacak insanlarız. Ama bazıları bunu anlamakta zorlanıyor. Ben bunu art niyet olarak kabul ediyorum. Ben futbolcularıma da aynısını söyledim.

Bakın Mardinspor maçından önce bir basın mensubu bana gelerek, ‘Hocam Mardinspor maçından sonra yeni teknik heyet düşünülüyor?!’ şeklinde soru sordu. Bende o psikolojiyle soyunma odasında ‘Yönetimle konuşacağım. Görevi bırakabilirim’ dedim.

Bana basın mensuplarının yönelttiği soruya yönelik olarak ben Yönetim Kurulu ile bu konuyu konuştum. Birileri ayak kaydırmanın peşinde olabilir. Onu bilemem.Yönetim Kurulumuz gerçekten fedakarlık yapıyor. Bizi yani Malatyalıları bu takımın başına getirdiler. Ben onlara teşekkür ediyorum. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Malatyaspor’un içinde veya dışında olmamızın arasında fark yok.”

Palancı, Bulaşmaz’ın “Süreç neyi getirir peki?” şeklindeki sorusunu da şöyle yanıtladı:

“Ben görevimin başındayım. Yönetim Kurulu benim görevime son vermediği sürece ben görevimi yaparım. Görevde olmaya devam edeceğim.

İlk yarı için belirlenen puanı yakalayacağımızdan kuşkumuz yoktur. Ama bazı insanlara şu mesajı vermek zorundayım: Biz bu memleketin yetiştirdiği insanlarız. Herkes sonuçlara ne kadar üzülüyorsa ben, yardımcılarım ve futbolcularımız daha fazla üzülüyor.

Fedakarlık yapmayanlar saha içinde olmayabilir. Malatyaspor, 6 sakat futbolcu ve alt yapıdan aldığımız futbolcularla yola devam ediyor. Malatya’da birde ‘Bazı futbolcuları Hayati Hoca istemiyor, bu yüzden kadroya almıyor’şeklinde düşünceler oluşmaya başladı. Bugün fedakarlık yapan Celil, iğne ile oynuyor. Tam kadro çalışmamanın sıkıntısını yaşıyoruz tabiki. Sakat futbolcularımızın darbe ile gelen sakatlıktan dolayı aramızda yoklar. Yani idman sakatlığı değil bunlar. İnsanlar eleştirirken bunları hesap ederek ona göre konuşmalarında yarar var.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız