SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı Babasını Kaybetti

0
Güncellendi - 2018-06-01 18:03:21
Palancı Babasını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un eski futbolcusu Hayati Palancı'nın babası Mehmet Palancı hakkın rahmetine kavuştu.

Dün akşam vefat eden Malatyaspor Kulübü’nün eski takım kaptanlarından Hayati Palancı’nın 79 yaşındaki babası Mehmet Palancı, bugün Cuma namazınına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Mehmet Palancı’nın cenaze törenine akrabaları ve spor camiasından isimler katıldı.

Merhum Mehmet Palancı’nın taziyesinin Paşaköşkü’ndeki aile evinde kabul edildiği belirtildi.

GÜMÜŞ'ÜN ANNESİ DE TOPRAĞA VERİLDİ

TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş’ün annesi Muammer Gümüş (78) vefat etti.

Uzun süredir rahatsızlığı bulunan 6 çocuk annesi 78 yaşındaki Muammer Gümüş, hayatını kaybetti. TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı olan Murat Gümüş’ün annesi olan Muammer Gümüş için bugün Cuma namazı sonrası Şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MÜSİAD Başkanı Hüseyin Kalan ile daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Gümüş’ün yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Gümüş’in cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız