SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı da Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da Hayati Palancı dönemi sona erdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Malatyaspor Alt Yapı Antrenörü Mahmut Evren yönetiminde ve polis koruması eşliğinde antrenmana çıkan Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Selim Akbulut, Güngör ve Serkan Turhan ile izinli olan Celil Sağır çalışmaya katılmadı. Yaklaşık 10 kişilik taraftar gurubunun da izlediği antrenmanda, polis ekipleri de idman sonuna kadar sahada bekledi.

Basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatyaspor Genel Koordinatörü Şerif Fırat, Malatyaspor’un desteğe en çok ihtiyacı olduğu bir döneme girdiğini söyledi. Fırat, Kayseri Erciyesspor maçının kaybedilmesinin ardından küme düştüklerini kabullendiklerini ifade ederek, “Kayseri Erciyesspor maçı kazanmamız gereken bir maçtı ama sonuçta kaybettik. Küme düştüğümüzü kabullenmek zorundayız. Malatyaspor buralarda olmamalıydı. Ancak bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Umarım Malatyaspor ileriki yıllarda daha iyi yerlere gelir” dedi.

Hayati Palancı’nın, Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Orhan Kaya ile yaptığı görüşmenin ardından istifa ettiğini kaydederek, “Hayati hocamız Pazartesi günü İstanbul’a gitmişti. Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Orhan Kaya ile bir görüşme yaparak, istifa kararı aldığını açıkladı. Sanıyorum kendisi birkaç gün içinde bu konuyla ilgili basın açıklaması yapacaktır. Sezon sonuna kadar takımı Alt Yapı Antrenörlerimiz Mahmut Evren ve Mehmet Duman çalıştıracak. İnşallah Malatyaspor bu sıkıntılı günleri atlatır. Bu kolay bir mesele değil. Malatyaspor’a başta belediye başkanı olmak üzere herkesin sahiplik etmesi gerekiyor. Sadece bir kişiyle bu işler yürümez” diye konuştu.

Fırat, Malatyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul yapılacağını, kongrenin nerede ve ne zaman yapılacağını birkaç gün içinde duyuracaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız