SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı da Hastanelik!

A- A+ PAYLAŞ

* Ligin ilk yarısında zor bir dönem yaşayacağı sinyallerini vermesine rağmen Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetimin, "kaliteli" oyuncuların takımdan ayrılmasına seyirci kalıp, "3. lig kalitesindeki" bazı futbolcularla takviye edip küme düşmeme mücadelesine ittiği Malatyaspor, son 10 haftadır galibiyetle tanışamamıştı. Kayseri Erciyes maçına galibiyet umuduyla çıkıp, bu maçta özellikle ilk yarıda varlık gösteremeyip mağlup duruma düşünce, tribünlerde büyük tepkiler yaşandı.

* Malatyaspor'un kazanması halinde ligde kalabilme adına az da olsa umutlanacağı karşılaşmayı, Vali Halil İbrahim Daşöz izledi. AKP milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca'nın da ilk yarı başladıktan sonra geldikleri, ancak bir partilinin çocuğunun kaza geçirdiği haberi üzerine ilk yarı bitiminde staddan ayrıldıkları öğrenildi.

* Karşılaşmanın 2-0 Erciyespor lehine olduğu dönemde tribünlerden Malatyaspor teknik yönetimine yönelikte sözle protestolar olurken, Malatyaspor’un ilk golünün ardından tribünler takımı desteklemeye başladı. Ardından gelen 2.golle skorun 2-2 olmasıyla tribünler takıma desteklerini daha da artırırken, konuk takımın 83.dakikada bir gol daha bulmasıyla tribünler bu kez futbolcu, yönetim ve teknik heyet aleyhine slogan atmaya başladılar ve özellikle maraton tribünde oturma grupları kırılarak sahaya atılmaya başlandı.

* Saha içinde de futbolcular arasında yaşanan gerginlikle hakem oyunu durdurdu. Bir süre saha içinde kalan hakem daha sonra soyunma odasına gitti ve tribünler boşaltıldıktan sonra tekrar dönerek kalan süreyi tamamladı.

* Bir grup taraftar karşılaşmanın Malatyaspor aleyhine 3-2 olmasının ardından ‘ 40 Yıllık Efsane Rezil Oldu Sizinle’, ‘ Formayı Çıkarın Çıplak Oynayın’ şeklinde slogan attılar. Taraftarlar takımın sahipsiz olmasına ve özellikle siyasilere büyük tepki gösterdiler.

* Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından bir grup taraftarın protokol girişinde yönetim aleyhine tezahurat yaparken, bir dönem yerel 2 ayrı televizyonda spor yorumculuğu yapan Cercis Kırlıoğlu yönetim aleyhine ve takıma sahip çıkılmamasını nedeniyle siyasilere yoğun tepki gösterdiği sırada rahatsızlandı. Tribün dışında bulunan 112 Acil Ambulans ekipleri Kırlıoğlu’na müdahalede bulundular. Kalp spazmı geçirdiği gerekçesiyle Malatya Devlet Hastahanesi’ne kaldırılarak müşeahade altına alındı.

* Teknik direktör Hayati Palancı’da soylunma odasında yenilginin üzüntüsüyle elini cama vurması sonucu kırılan camın nedeniyle elini kestiği belirtilirken Palancı da, staddaki ambulans içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastahaneye kaldırıldı.

* Olaylar stad dışında ve caddelerde de devam etti. Bazı taraftarlar Futbol Federasyonu temsilciliği binasını, Malatyaspor kulübüne gelir amaçlı olarak kurulan şirkete ait mağazayı ve polis araçlarını taşlarken, polis kalabalıkları dağıtmak için güç kullandı.

HABER: Selahattin GÖKATALAY
FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE ve İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız