SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı Gecikmeli Katıldı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da 12.haftaya 20 puanla 4.sırada giren Malatyaspor'da futbolculara verilen bir günlük izinden sonra önümüzdeki Pazartesi gecesi oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıkları başladı. Bu arada, basın sözcüsü Fahrettin Eserdi, 5 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan kongre ve bazı gelişmelerle ilgili bir açıklama yaptı.

PALANCI GEÇ KATILDI..
Hayati Palancı yönetiminde Karşıyaka maçı hazırlıklarına başlayan Malatyaspor'da antrenmana izinli olan Şenol, Bora, Senkerik ve hafif sakat olan Atilla Birlik katılmadı. Atilla'nın salonda çalıştığı belirtildi. Teknik direktör Palancı, gecikmeli olarak idmana katıldı.

Kendi sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçına iyi hazırlanıp, geçen hafta Uşak deplasmanında keybettikleri puanları alacaklarını söyleyen Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, "Uşak'ta şanssız şekilde berabere döndük. Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karşıyaka'dan 3 puan alıp zirveden kopmamak istiyoruz" dedi.

ESERDİ'DEN KONGRE AÇIKLAMALARI..
Öte yandan Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, yaklaşan kongre çalışmaları ve Malatyaspor’da yaşanan son gelişmeler hakkında bir açıklama yaptı. Eserdi, Malatyaspor yönetim kurulunun Malatyaspor’un başarısı için çaba harcadığını hatırlatarak, takımın gidişatından dolayı endişeye düşülmemesini istedi.

Eserdi açıklamasında şunları söyledi:

“Malatyaspor, 5 Kasım Pazar günü olağanüstü kongre yapacaktır. Kongreyle ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu doğrultuda yönetim kuru Çarşamba ve Perşembe günleri tam kadro Malatya’da bir araya gelip ve toplantılar yapacaktır. Yönetim kurulu toplantımızda takımın durumu da görüşülecek, alınan kararlar kamuoyuna duyurulacaktır.

Kamuoyunda ‘Malatyaspor’dan şu gitti, bu gitti’ şeklinde söylentiler dolaşmaktadır. Bu konuda yönetim kurulunun resmi bir açıklaması bulunmamaktadır. Malatyaspor şu anda bir düşüş içerisinde olabilir. Yönetim kurulumuz bunların değerlendirmesini yapacak; kulüp çıkarları açısından alınması gereken kararları alacaktır. Olumsuz görülen noktalar varsa yönetim bunlara müdahale edecektir.

Özellikle taraftarlarımızın endişeye düşmemesini istiyoruz. Malatyaspor hedeften uzaklaşmış değildir. Eninde sonunda hedefe kavuşacak ve hak ettiği yer olan Süper Lige yükselecektir. Birçok oyuncumuzun yaşadığı talihsiz sakatlıklar performansımızı olumsuz etkilemiştir. Bu oyuncuların tedavisi sağlık heyetimizce devam ettirilmektedir. En kısa sürede iyileşip kadroya girmelerini bekliyoruz”

Eserdi, hafta sonu yapılacak kongreden Malatyaspor’un “güçlenerek” çıkacağını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız