SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı Görevde

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor’da, Teknik Direktör Hayati Palancı ilk antrenmanına çıktı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde bir çalışma yapan Sarı-Kırmızılı takımda, futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında 10 dakika süren bir toplantı yapan Teknik Direktör Hayati Palancı daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Malatya’nın doğup büyüdüğü ve futbola başladığı yer olduğunu ifade ederek, “Malatya açıkçası benim her şeyim. O anlamda herkes ne tür duygular içerisindeyse, bir insan olarak ben de o duyguları yaşıyorum. Yaklaşık üç yıldır İstanbul’da yaşıyorum. Benim Malatyaspor’u bırakıp, gittiğim günden bugüne takımın hali içler acısı. Tabi ben her zaman söylüyorum ve tekrar söyleyeceğim, elimde sihirli bir değnek yok. Takımlarda her zaman en zayıf halka Teknik Direktör’dür. Teknik Direktörler gidiyor, futbol takımları ise kalıyor. Ama başarısızlığın nedeni Teknik Direktörlüğe yükleniyor. Bu anlamda hepimize görev düşüyor. Malatya’da yaşayan ne kadar kişi varsa, bu taşın altına elini sokması lazım. Herkesten yardım bekliyorum. Bu takımı biz çıkardık. Benim kaptanlığım dönemimde bu takım süper lig’e çıktı. Ben inanıyorum ki, bu dönemde takımı kurtaracağız. Biz zor dönemlerin adamıyız. Bu zor dönemleri takım içerisinde çok yaşadım, ancak küme düşmedim. Böyle bir lekeyi de almak istemiyorum. Hedefim takımı bulunduğu yerden yukarılara taşımak. Şuan da çok zor ama takımın bugün ki hedefi kümede kalmak” dedi.

Palancı, Futbol’un her yerde dilinin aynı olduğunu belirterek, “Buradaki insanların ilk önce kendi aralarında takıma sahip çıkmaları lazım. Futbol’da para bitti. Futbol’a duyguyu ve alt yapıyı katmazsanız bir yerlere zor gelirsiniz. Sadece zor günde değil, iyi günde de taraftar olmalı. Malatya çok büyük bir güç ama biz bunu kullanamıyoruz. Birbirimizi yıkmak ve eleştirmekten başka bir şey yaptığımız yok. İlk önce bunu değiştireceğiz, o zaman bu takım bir yerlere gelecek. Sonuçta hiçbir şey kolay değil. İşimiz çok zor. Herkesin aynı durumda işi zor ama bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz” diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı’nın yardımcılıklarını ise, Numan Uludere, Volkan Konak, kaleci antrenörü Şakir Şahinkaya yapacak.

Bu arada takımın antrenmanını Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği de ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız