SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı İçin 'Kritik Karar' Günleri!..

A- A+ PAYLAŞ

Kongre sürecine giren Malatyaspor’da Uşak deplasmanında alınan beraberlik yönetimde huzursuzluğa yol açtı…
Bu arada, Uşakspor maçı beraberliği, sahaya çıkarılan takımın "uyumsuzluğu" ve kenar müdahalelerinin yeterli olmadığı yolundaki eleştirilerle karşı karşıya olan Teknik Direktör Hayati Palancı için "kritik" günlerin de başladığı öne sürülüyor. Palancı'nın, görevden ayrılma kararı alması halinde, yönetimin bu kararı "saygıyla ve memnuniyetle" karşılayacağı da iddialar arasında bulunuyor.

Özellikle, bazı yıldız oyuncuların Teknik Direktör Hayati Palancı ve teknik heyetine güven duymadıkları ve bu durumunda sahaya yansıdığı öne sürülüyor… Malatyaspor yönetiminin futbolcularla teknik heyet arasındaki bu güvensizliği çözmek için formül aradığı kulislerde konuşulanlar arasında. Yine, Mardinspor mağlubiyetinden sonra görevi bırakabileceğine ilişkin sözler sarfeden, ancak Eskişehir karşısında alınan galibiyetle bu kararını "dondurduğu" öne sürülen Palancı’nın görevi bırakacağı yönünde de iddialar mevcut.

Şimdi merak edilen ise teknik direktör Hayati Palancı’nın nasıl bir karar vereceği…?

Malatyalı olan Teknik Direktör Hayati Palancı, Malatyaspor'un süper lige yükseldiği sezon kaptanlığını yapmış, daha sonra Teknik Direktörlüğe Ziya Doğan'ın getirilmesiyle, antrenör olarak göreve devam etmişti. Doğan'ın yardımcısı olarak çeşitli takımlarda çalışan Palancı, geçtiğimiz sezon Malatyaspor'da ikinci kez göreve getirilen Doğan'ın yardımcılığı görevini üstlenmiş, ancak Doğan döneminin "kötü performansı" üzerine, o dönem yine birlikte görev yaptığı Cemil Tonguç'la birlikte görevden ayrılmış, Doğan da "kötü gidişin" sürmesi üzerine bir süre sonra Malatyaspor'dan kopmuştu. Lig A'ya düşen Malatyaspor, sezona Hikmet Karaman'la başlamış, ancak ligin Elazığspor'la deplasmanda oynanan ilk maçında alınan mağlubiyet ve kötü futbolun yanı sıra, Karaman'la yaşanan bazı sorunlar üzerine Karaman'la yollar ayrılınca, Malatyaspor'un başına Hayati Palancı getirilmişti. Malatyaspor, bugüne kadar Palancı'yla 10 resmi lig maçı oynadı ve bunlardan 6'sı galibiyet, 2'si mağlubiyet, 2'si de beraberlikle sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız