SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Palancı İzmirspor'da

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:11
Palancı İzmirspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un alt yapısında yetişip, yıllarca Sarı-Kırmızılı forma altında takım kaptanlığı yapan Malatyalı antrenör Hayati Palancı İzmirspor'da teknik adamlık görevine getirildi. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İzmirspor, Teknik Direktör Hayati Palancı ile sözleşme imzaladı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Emin İşletir, Başkan Vekili Nedim Topaloğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Sıddık Topaloğlu, As Başkan Mehmet Çelik ve yöneticiler katıldı.

Hayati Palancı, İzmirspor'un futbolcu fabrikası özelliğini geliştirerek, alt yapı oyuncularından mutlaka yararlanacaklarını ifade etti.

Yeni sezonda şampiyonluk için yola çıkacaklarını kaydeden Palancı, “İzmirspor ile sözleşme imzaladık. İki taraf için de hayırlı olur umarım. Tabi İzmir Türk futbolu için önemli bir kent. Biz de İzmirspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. İnşallah İzmirspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Futbolda artık ligler arasında ekonomik ve kalite bakımından çok fazla bir fark yok. Biz de bunu düşünerekten gerekli planlamalarımızı yapıyoruz. Amacım İzmirspor’u hedeflenen yere taşıyıp, burada Malatya’yı iyi temsil edebilmek. Bana güvenen ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyenlere teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız