SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pancar Alımı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:13
Pancar Alımı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da 2015-2016 yılı şeker pancarı alım kampanyası başladı. Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, 2015-2016 yılı pancar alım kampanyasında tahmini 270 bin ton pancar işleyeceklerini ifade etti. 

Malatya’da 2015-2016 yılı şeker pancarı alım kampanyası yapılan programla başladı. Malatya Şeker Fabrikası’nda dua ve kurban kesimiyle açılışı yapılan programa Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, Şeker İş Sendikası Genel Sekreteri Fevzi Şengül, Şeker İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri İlhan Özyurt, Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, Pancar Kooperatif Müdürü Abdullah Ertan, Şeker Cami İmamı Osman Demirkan, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, “Bu pancarlar 8 ilde, 3 alım merkezinde ve bin 95 çiftçiden alınacak. Tahmini 35 bin ton şeker, 9 bin ton melas, 100 bin ton pancar posası elde edeceğiz. 2015-2016 yılı pancar alım yılının sanayimize, çalışanlarımıza tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim” sözlerini kaydetti.

Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat, 2015-2016 yılı kampanyasının başta Malatya Şeker Fabrikası’na, fabrikada çalışan personele ve Malatya’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Şeker İş Sendikası Genel Sekreteri Fevzi Şengül ise, “Şeker İş Sendikası adına aranızda bulunmaktan büyük bir şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. 2015-2016 yılı Malatya Şeker Fabrikası’nın kampanyası başta Malatya’ya, çalışanlara ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız