SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pancar Kampanyası 22 Eylül'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:18
Pancar Kampanyası 22 Eylül'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası’nda pancar alımına 22 Eylül günü başlanacağı bildirildi. 

Malatya Şeker Fabrikası'nda bu yıl kampanya döneminde 250 bin ton pancar alınıp işleneceği açıklandı. Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş'ten alınan bilgiye göre, bu yıl 250 bin ton pancar işlenerek karşılığında 35 bin ton şeker, 10 bin ton melas ve 100 bin ton da yaş küspe üretilmesi planlanıyor.

Pancar alımına 22 Eylül’de başlanacağı ve 26 Eylül’den itibaren işleneceğini söyleyen Yetiş, ilk etapta alımların Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Sivas'tan başlanacağını, 1 Ekim’den itibaren ise Malatya’daki pancarların alınacağını bildirdi.

Malatya Şeker Fabrikası'nda bu yıl pancar alım ve işleme kampanya süresinin 70 gün olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız