SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pancar Kooperatifinde Cinayet!

A- A+ PAYLAŞ

Pancar Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Malatya Şubesi Müdürü Nusret Erbaş (üstten 2. fotoğrafta), PANKOBİRLİK Malatya Şubesi eski Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Balaban (en üstteki fotoğrafta) tarafından tabancayla 7 el ateş edilerek makam odasında öldürüldü. Cinayetin, Balaban'ın kooperatife olan 30 bin YTL borcuyla ilgili çıkan tartışma yüzünden işlendiği öne sürülüyor.

Edinilen bilgilere göre, olay, Emniyet Müdürlüğü'ne 100 metre mesafade bulunan Pancar Kooperatifi'nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Kooperatif Müdürü Nusret Erbaş makamında oturduğu esnasında odasına gelen Kooperatif eski Başkanı Mustafa Balaban ile tartıştı.

Tartışma esnasında Balaban üzerinde bulunan tabancasıyla Nusret Erbaş'a ateş açtı. Nusret Erbaş masasına yığılarak yaşamını yitirirken, katil zanlısı Mustafa Balaban ise Emniyet Müdürlüğü'ne giderek nizameyedeki görevlilere tabancasını vererek teslim oldu.

Olay sonrasında Erbaş'ın eşi sinir krizleri geçirdi. Bayan Erbaş ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Gözaltındaki Balaban, Asayiş Şubesi'ne götürülerek burada sorguya alındı.

Katil zanlısı Mustafa Balaban, 1999 yılında Oral Çelik'ten sonra kulüp başkanlığını üstlenmiş, bu görevi birkaç ay sürmüş, daha sonra yönetimi bir başka grup üstlenmiş, kısa bir ara dönemin ardından o zamanki belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi kulüp başkanlığı görevini almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız