SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Panik Yapmadan Oynamalıyız.."

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, bu haftaki rakipleri Akçaabat Sebatspor'un "rahatlığı" nedeniyle "tehlikeli" olduğunu söyledi. Tanrıverdi, maçı ve ligi değerlendirdi. Öte yandan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık da, Malatyaspor Kulübü'ne ziyarette bulundu.

TANRIVERDİ MALATYA'DA..
Malatyaspor Başkanı, Sebat maçı öncesinde Malatya'ya geldi ve takımın Çarşamba akşamı yaptığı antrenmanı da izledi. Bu antrenmana Boliç de katılırken, dizinde ağrı oluşan Fevzi yarıda bıraktı.

Tanrıverdi, daha sonra basın mensuplarına, Sebat maçı ve ligdeki son durum, Malatyaspor'un konumu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Tanrıverdi, Cumartesi günü Akçaabat Sebatspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, “temkinli olunması” gerektiğini söyledi. Ligdeki puan durumuna bakıldığında Sebatspor’un matematiksel olarak olmasa bile, küme düşmüş bir görünüm verdiğini anlatan Tanrıverdi şunları söyledi:

“Sebatspor, düşme korkusunu, gerginliğini üzerinden atmış olarak Malatya’ya geliyor. Rahat oynayacaklar. Böyle oynayan takımlar her zaman tehlikelidir. Rakibi ciddiye almak gerekir diye düşünüyorum. Sakin olup, rahat olup futbolumuzu ortaya koymamız, panik yapmadan oynamamız lazım. Rakibin rahatlığı bize olumsuz yansıyabilir. Biz de gol gecikince panik yapabiliriz. Bunlara dikkat edersek, inşallah kazanacağız. Kazanırsak da, iyi bir skorla kazanırız. Ama tehlikesini de göz ardı etmemek lazım. Bu tür bir ortamda Sebat’ın rahatlığıyla oldukça zorlanacağız gibi gözüküyor. Ancak kesinlikle rakibin durumunu göz ardı etmemek lazım”

Tanrıverdi, Malatyaspor açısından ligin bundan sonra nasıl seyredeceğinin sorulması üzerine, “Malatyaspor’a taze kan, hareket gerekiyordu. İyi bir kadromuz var. Bu hafta galip gelerek çıkışı sürdürmek istiyoruz. İlk 4 sıradaki Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ligde üst grubu oluşturuyor. Biz orta grupta yer alıyoruz. Bizden daha maliyetli transferler yapan, daha deneyimli oyunculara sahip olan takımların üzerindeyiz. Sebat maçını alırsak, rahatlayacağız. Stres, gerginlik olmadan oynayacağımız maçlarda iyi sonuçlar alabilir ve üst sıralara çıkabiliriz. Kaybedersek, alttaki gruba gideriz” yanıtını verdi.

ORDU KOMUTANININ ZİYARETİ..
2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık, Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar’a iade-i ziyarette bulundu. Uçar ve bazı yönetim kurulu üyeleri geçen hafta Sarıışık’ı ziyaret etmişlerdi.

Sarıışık, Malatyaspor’un destekçisi olduklarını belirterek, başarı dileğinde bulundu. Uçar, ziyaretinden dolayı Ordu Komutanı’na teşekkür etti.

Sarıışık'a 44 numaralı Malatyaspor forması hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız