SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Panik Yarattı

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi’ndeki bir lokantanın bacasında çıkan yangın yüzünden çevrede kısa süreli bir panik yaşanırken, lokantanın bitişiğindeki dershanelerde de öğrenciler dershaneye terk etti. Bu arada yangının doğalgazdan olabileceği bilgisi nedeniyle doğalgaz müdahale ekibi de olay yerine geldi.

BACA YANGINI KORKUTTU
Fuzuli Caddesi girişindeki bir lokantada saat 13.20 dolaylarında yangın çıktı. Lokantanın bacasından çıkan yangın çevrede panik yaratırken haber verilmesi üzerine itfaiye kısa sürede olay yerine geldi. Yangının doğalgazdan kaynaklı olabileceği endişesiyle olay yerine doğalgaz yangınlarına müdahale ekibi de olay yerine geldi.

İtfaiye ekipleri tarafından lokantanın bulunduğu apartmanın çatı katıla çıkılarak yangına buradan da müdahale edilirken, lokantadaki müşterilerde dışarı çıktı. İtfaiye lokanta içerisindeki bocaya suyla müdahalede bulunarak soğutma işlemleri yaptı. İtfaiye görevlileri yangının bacadan çıktığını belirttiler.

Bu arada yangınını meydana geldiği lokantanın üstü ve yanında dershanelerin olması nedeniyle olası bir sıkıntı nedeniyle öğrenciler dershaneye terk ederek itfaiyenin müdahalesini dışarıda izlediler.

KÖYDE..
Öte yandan Battalgazi ilçesi Meydancık Köyü’nde 01.30 sıralarında A.B. ve İ.T. adlı şahıslara ait kimsenin bulunmadığı evlerde yangın çıktı.

A.B.’ye ait evin salon kısmındaki yangında 15 bin YTL’lik hasar meydana geldiği, yangınla ilgili Ş.B. adlı şahsın şüpheli görülerek gözaltına alındığı, İ.T.’ye ait evdeki yangında 35 bin YTL’lik zarar oluştuğu, bununla ilgili de yakalanan diğer şahsın kardeşi olan M.B.’nin yakalandığı bildirildi.

Kasten yangın çıkardıkları iddiasıyla adliyeye verilen iki kardeşin serbest bırakıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız