SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pantolonunu da Bırakıp Kaçtı!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:09
Pantolonunu da Bırakıp Kaçtı!
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi sabaha karşı 03.00 sıralarında Çevreyolu'nda Kartal marka bir araçtan şüphelenip durdurmak isteyen polisler, ihtara uymayıp kaçan ve mahalle aralarında uzun kovalamaca sırasında kaybettikleri otoyu, bir süre sonra kaza yapmış halde terkedilmiş olarak buldular. Otonun, gece yarısı çalındığı belirlenirken, polis otoda giysilerini bırakan hırsızı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Çevreyolu'nda devriye görevi yapan bir Asayiş ekibi, yanlarından geçen 44 KL 403 plakalı otoyu şüphelenerek durdurmak istedi. Ancak ihtara uymayan sürücü, otonun süratini daha da artırdı ve Battalgazi Kavşağı'ndan Göztepe Mahallesi'ne girerek ara sokaklarda kaçmayı sürdürdü. Asayiş ekibinin anonsu üzerine, çok sayıda polis ekibi de bölgeye yönlendirildi. Işıklarını döndürmüş vaziyette kaçmakta olan aracın peşinde olan ekip, otoyu kaybetti. Bölgeye gelen ekipler geniş çaplı bir alanda araştırmayı sürdürürken, otoyu Hanımınçiftliği Elmasuyu Caddesi Battalgazi 1. Sokak içerisinde bir bahçenin tel örgülerine çarpma sonucu kaza yapmış halde terkedilmiş olarak buldu. Otoda inceleme yapan polis, plaka kaydından otonun Hidayet Mahallesi Taştepe Mahallesi'nde oturan Abdullah Balbay'a ait olduğunu saptadı. Polisin evinde ulaştığı Balbay, otoyu saat 24.00 sıralarında evinin önüne parkettiğini, kaza yapmış olduğunu polislerden duyduğunu, otosunun çalınmış olduğunu söyledi. Balbay, otonun içerisinde bin TL değerinde perdelik kumaş bulunduğunu da belirtti.

Polis, otonun içerisinde, Balbay'ın kendisine ait olmadığını söylediği pantolon ve tişörtü bulurken, bunun, otodaki perdelik kumaşı da alarak kaçan hırsıza ait olduğunu değerlendirdi. 

Giysilere delil olarak el konulurken, kaçan hırsızın kaza nedeniyle yaralanmış olabilecekleri ihtimaline karşılın hastaneleri de uyardı, ancak bir sonuca ulaşamadı.

Uzak bir ihtimal olmasına karşın, giysilerini otoda bırakan hırsızın otodaki perdelik kumaşı çarşaf gibi kullanıp, buna sarınarak kaçmış olabileceği de öne sürülüyor.

Araç, çekici ile parka çekilirken, soruşturmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız