SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Para Cezası Söyletiyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili İlhan Kavuk, en son Vestel Manisa'ya transfer olan Kaleci Fevzi'nin, Malatyaspor aleyhinde yaptığı konuşmaları, küme düşme nedeniyle verilen 100 bin'er YTL para cezasına bağladı ve "Tek dert para cezası.." diye konuştu. Bu arada, Malatyaspor'un yeni sezon hazırlık dönemi programı belli oldu.

LİGDEN DÜŞÜNCE..
Basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan İlhan Kavuk, kaleci Fevzi'nin sitemli olarak takımdan ayrılmasını değerlendirdi. Süper Lig'de kalınması halinde futbolculara 100'er bin YTL prim vermeyi taahhüt ettiklerini, ligden düşünce bu rakamı ceza olarak futbolculara yansıtıldığını belirten 2. Başkan İlhan Kavuk, "Takımdan ayrılan futbolcular cezadan dolayı sitem ediyorlar. Takım küme düşmeden önce kimse bir şey söylemedi. '3-5 yıl Malatya'nın ekmeğini yedim, boş mukavaleye imza atarım' diyen futbolcu çıkmadı. Takım küme düştü diye ceza vermemizden dolayı bazı futbolcular sitem ediyorlar." diye konuştu.

Kavuk, transferler hakkında bilgi verdikten sonra, 24 Haziran'daki kongre öncesi çalışmalar için başkan Hikmet Tanrıverdi'nin, hafta başında Malatya'ya geleceğini söyledi.

FEVZİ'NİN VEFASI (!)..
Malatyaspor'da bir süre önce, Bülent Akın kendisine de gönderilen, ancak "sakat oyuncuları" kapsamayan para cezası ihtarını, kendisine de para cezası verildiği şeklinde yorumlamış ve kulüp aleyhinde açıklamalar yapmış, bu yüzden daha sonra kendisine 25 bin Dolar "gerçek" para cezası verilmişti.

Malatyaspor'a 3 sezon önce "özel sorunları" nedeniyle çok sıkıntılı olduğu bir dönemde Samsun'dan transfer edilen, özellikle önceki sezonki "olumsuz" performansı nedeniyle elden çıkarılmak istenirken ve hatta devre arasında bu nedenle Gençlerbirliği'nin yabancı uyruklu kalecisi ile anlaşılmışken, o dönemin teknik direktörü Feyyaz Uçar'ın ısrarıyla kadroda bırakılan Kaleci Fevzi de, sezon başındaki "çok kötü performansı" ve açık farklı mağlubiyetle biten Manisa ve Galatasaray maçlarındaki durumuyla yeniden tartışılır hale gelmişti. Bu dönemin ardından kaleye Bora geçmiş, başta Trabzonspor'la Malatya'da oynanan ve berabere sonuçlanan maçtaki performansı üzerine, "geleceğin milli takım kalecisi" olarak nitelendirilmiş, bir sakatlık nedeniyle, kaleyi tekrar Fevzi'ye devretmek zorunda kalmış, o dönemin teknik direktörü Ziya Doğan, Fevzi'de ısrar etmiş ve birçok maçta son dakikalarda gelen goller yüzünden Fevzi eleştiriye uğramıştı. Fenerbahçe deplasmanında başarılı olan ve 3 gün sonraki Vestel Manisa deplasmanında kaleye geçen Fevzi, bu takımın yabancı oyuncusu tarafından sakatlanıp, yan bağları zedelenince sezonu kapatmıştı. Malatyaspor'la olan sözleşmesi biten ve 2. Lige düşen Malatyaspor'un "maliyeti" açısından da kadrosunda tutmayı uygun bulmadığı Fevzi, "Vestel Manisa'nın, çok eleştirildiği 'kasti' sakatlama pozisyonundan sonra kendisini transfer edip, başarılı bir pazarlama ile bunu Fevzi'ye vefa" olarak kamuoyuna yansıtmasının ardından, Malatyaspor'u "bombalayan" oyuncular arasına katılmıştı. Bu futbolcu için bazı yöneticiler, "Malatyaspor kendisine büyük iyilikler yaptı.. Neredeyse bitmişken aldı, yeniden futbola döndürdü.. Teşekkür etmesi gerekirken, söyledikleri yakışıksız.." değerlendirmesi yaptılar.

6 TEMMUZ'DA KAMP..
Öte yandan, Malatyaspor’un 2006-2007 futbol sezonu kamp programı belirlendi.

Sarı kırmızılı ekip, 6 Temmuz’da Kızılcahamam Patalya Oteli’nde topbaşı yapacak. Kamp 16 Temmuz’da sona erecek. Malatyaspor, Kızılcahamam’da özel maçlar oynayacak.

Malatyaspor, 18-30 Temmuz tarihleri arası Nevşehir’de yeni sezon hazırlıklarını devam ettirecek. Sarı-kırmızılılar burada Süper Lig takımlarının da katılacağı, 4 grup ve 16 takımdan oluşan, bir turnuvaya katılacak.

Malatyaspor, 2 Ağustos’ta Malatya’ya gelip 19 Ağustos’ta başlayacak lig hazırlıklarına devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız