SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Para Krizi Antrenmana Çıkartmadı

0
Güncellendi - 2017-09-12 16:36:19
Para Krizi Antrenmana Çıkartmadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’da futbolcular ücretlerini alamadıkları için idmanları boykot etme kararı aldı.

Yaz döneminde tüm haklarıyla 1932 Malatyagücü Kulübü tarafından satın alınmasına rağmen isim tescili yapılamadığı için ‘İnönü Üniversitesispor’ ismiyle lige katılan sarı-siyahlılarda yaşanan parasal sıkıntı krize dönüştü.

Henüz peşinatları ödenmeyen futbolcular ligin başlamasına 1 hafta kala antrenmanları boykot etme kararı alırken, sarı-siyahlı kulüpten ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Başkanlığını iş adamı Nurettin Uğur’un yaptığı İnönü Üniversitesispor, yeni sezon hazırlıklarına kurduğu iddialı kadro ve şampiyonluk hedefiyle başlamıştı.

2 gündür antrenman yapmadığı belirtilen futbolcuların, sezon başı belirlenen ücretlerini almadan çalışmalara başlamayacakları öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • burkay (6 yıl önce)
    geçen sezon da üniversite aylarca para alamamıştı.ama coğunluk sporcu grubu ögrenci oldukları için seslerini yükseltememişti. bu sene işler değişti başka bir kurumua devredilince isyan bayragını açtılar demezlermi adama geçen sene niye sesiniz çıkmadı.aylık 600 tl ye top oynadınız . geçen sene Malatyaspor takımı istemişti hikmet bey 150.000 tl teflif etmişti ama bazı yöneticiler Malatyaspor adını duyunca çark ettiler ben burda sadece işini basarı ile yapan teknik ekibe üzülüyorum işte malatya amatörünün hali bir yanda battalgazide dönen oyuynların pis kokuları bir yanda amatörün hali, yeşilyurtun hoyratça malatya amatörüne ve sosyal sorumluk projelerine aktarması gereken parayı bal takımına harcaması bir yandan malatyagücünün yokları oyması sonrada devlet bizee bakmiyii
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ BU AYIBIN TEK SORUMLUSUDUR.TAKIMI SATLIĞA ÇIKARMASI DEMEK MSLATYA FUTBOLUNU EN ALTA ATMAK DEMEKTİR.MALATYAGÜCÜNÜN BU YÜKÜ KALDIRAMAYACAĞİ HEP KONUŞULUYORDU..YAZIK OLDU.. REKTÖR SATTIĞI TAKIMIN PARASINI ALDI MI? ACABA...
    0
    0
    Yanıtla