SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Para Mühim Değil de!.'

A- A+ PAYLAŞ

Savcılığa başvuran 35 yaşındaki şahıs, işe sokma vaadiyle kendisinden para ve belge alan şahsı şikayet etti. Bu arada sahte parayla alışveriş yapan iki şahıs aranıyor.

“PARA ALDI..”
Dabakhane Mahallesi’nde oturan Ö.K., savcılığa başvurarak, adını E. olarak bildiği şahsın, işe yerleştirme vaadiyle kendisinden bazı belgeler ve 250 lira para istediğini, ancak işe sokamadığını, paradan çok şahsın aldığı belgeleri başka bir yerde kullanacağından korktuğunu belirterek şikayetçi oldu.

Polis, savcılığın talimatı üzerine E.adlı şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

SAHTE PARA..
Öte yandan Zafer Mahallesi’nde işyeri bulunan 39 yaşındaki O.V., işyerine gelen 40 ve 30 yaşlarında iki şahsın 65 liralık malzeme alıp kendisine 200 euro verdiklerini, şahıslara para üstü olarak 362 lira ödediğini, şahıslar ayrıldıktan sonra verdikleri paranın sahte olduğunu ve dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız