SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Para Sahte, Üstü Gerçek

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da bir işyerinden saat alan şahıs, işyeri sahibine sahte para verdi. Paranın sahte olduğunu sonradan farkeden işyeri sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek, bu kişiyi tespit etti. 
 
Polise başvuran işyeri sahibi İ.A. isimli kişi, parasını sayarken bir adet 200 TL'nin sahte olduğunu farketti. Paraların arasında sadece bir adet 200 TL olması nedeniyle, gün içerisinde yaptığı bir satış aklına gelen İ.A.,  iş yerindeki kamera kayıtlarını izledi. İ.A,  kendisinden bir adet saat alan ve karşılığında 200 TL veren kişiyi tesbit etti. İşyeri sahibinin, kendisine sahte para veren  35-40 yaşlarında 1,80 boylarındaki kişiye de para üstü olarak 170 TL verdiği öğrenildi. Sahte para ile alış veriş yapan kişinin yakalanmasına çalışılıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız