SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Para ve Sermaye Huzurda Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:50
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yöneticileri AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret etti. 

AKP il binasında gerçekleştirilen ziyarete, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Türkiye’nin bölgede güçlü bir ülke olması, dış tehditleri bertaraf etmesi için güçlü bir ülke olunması için birlik ve beraberliğin önemine temas ederek, AKP’nin yeni Genel Başkanı ve Başbakanı ile yeni dönemde sorunlara daha ısrarlı ve daha cesaretli gidileceğini vurguladı.

İl bazında yaptıkları çalışmalar hakkında özetle bilgi aktaran Tüfenkçi, karayolları ve sulama noktasında önümüzdeki dönemlerde yeni yatırımlar yapılacağını bildirdi. Malatya’da bu yaz döneminin kuraklık nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdiğini belirten Tüfenkçi, sulanmayan arazilerin sulanır hale getirilmesi için de çabalarının sürdüğünü kaydetti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, AKP’nin yeni binası ve yeni genel başkanı, Cumhurbaşkanı, Başbakanın ve yeni hükümet kabinesinin hayırlı olması temennisi ile ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, güven ve istikrarın önemini anlattı. Para ve sermaye ve güvenin, barışın ve huzurun olduğu yerde hep var olduğuna dikkat çeken Balin, “Barış, huzur ve güvenin olmadığı yerde sermaye hemen kaçar. Türkiye son yıllarda bu güveni yakaladı. Güven ve huzur ortamının kesintiye uğraması için çaba gösterenler var. İnşallah, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine para kanalize edilip, hükümetin bu bölgelere de çalışmaları yoğun olarak başlatmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız