SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Para Ver, Yoksa..'

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Caddesi’nde 6 bin lira istedikleri esnafın parayı veremeyeceğini söylemesi üzerine tehdit edip dövdükleri öne sürülen iki kişi polis tarafından aranıyor.

Pazar günü saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise ifade veren 26 yaşındaki E.Ç., işyerinin önünde iken, daha önceden tanıdığı C.Ö. ve M.adlı şahısların yanına geldiklerini, 6 bin lira para istediklerini, vermeyeceğini söyleyince birinin “Sen beni işten çıkardın. Nerden bulursan bul. O parayı vereceksin. Yoksa seni gebertirim” dediğini ve iki şahsın kendisini dövdüklerini anlattı. Polis iki şahsı arıyor.

Çevreyolu altında da 25 yaşındaki H.M.E. ile babası 54 yaşındaki B.E.’yi telefonla arayıp, kum nakliyesi nedeniyle tehdit ettiği öne sürülen 38 yaşındaki K.B. hakkında soruşturmaya başlandı.

Özsan Sanayi Sitesi’nde işyeri bulunan 37 yaşındaki O.G. adlı şahıs da, kendisini silahla tehdit ettiğini öne sürdüğü M.G.’yi polise şikayet etti. Polis şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız