SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Para Ver, Yoksa!..'

A- A+ PAYLAŞ

Bir süre yaşadığı şahıstan para istediği, ancak alamayınca babasını arayarak şantaj yaptığı öne sürülen 21 yaşındaki kadın, polis tarafından aranıyor.

Polise başvuran 25 yaşındaki A.A. adlı şahıs, bir süre beraber yaşadığı 21 yaşındaki E.C.’nin, cep telefonundan arayarak para istediğini, kendisinin de para vermeyeceğini söyleyip telefonu kapattığını, gece eve gittiğinde babası M.A.’nın, E.C.’nin kendisini aradığını, 300 lira para istediğini ve “2 saat içerisinde parayı vermezseniz oğlunuz beni satıyor.” diye şikayette bulunacağını söylediğini ilettiğini bildirdi. A.A., babasına şantaj yaparak para isteyen E.C.’den şikayetçi olduğunu belirtirken, polis genç kadını aramaya başladı.

BAKICI BAHANESİYLE!..
Bu arada, 20.30 sıralarında Samanlı Mahallesi’nde 44 yaşındaki N.B. adlı kadının evine giden D.P. ve açık kimliği belirlenemeyen D. isimli şahısların, evin kızı 18 yaşındaki P.K.’ya bakıcılık yapma teklifinde bulundukları, genç kızın bunu kabul etmediği ve şahısları yolcu ederken, daha önceden tanıdığı S.D. adlı şahsı gördüğü, bu şahsın “Seni seviyorum. Seni almadan gitmem. Seni buraya gömmeye geldim.” Diyerek tehditte bulunduğu, sonra da 3 şahsın bir otoyla kaçtıkları bildirildi.

18 yaşındaki kızı, bakıcılık bahanesiyle geldikleri evlerinden kaçırmak istedikleri değerlendirilen 3 şahıs aranıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız