SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Paralar Çarçur Olmayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:38
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Güzelyurt Beldesini, Malatya’nın markası yapacaklarını söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Güzelyurt Beldesini ve Derebeyleri Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. 

“GÜZELYURT İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”

Kazancıoğlu, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında ilk olarak doğduğu yer olan Güzelyurt Beldesini ziyaret etti. 

Güzelyurt’lu vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, yerel seçimlerde destek istedi. Kazancıoğlu, “Siz varsanız biz varız. Malatya’da sizleri temsil etmek şerefini bize vereceğinize inanıyoruz” dedi.

Kazancıoğlu, Güzelyurt insanın aydın olduğunu ifade ederek, “Güzelyurt’u bir başka marka yapacağız. Güzelyurt’taki güzellikleri bütün hemşerilerimizin görmesini istiyoruz. Burada çok güzel devre mülkler yapacağız. Güzelyurt için çok güzel projelerimiz var” şeklinde konuştu. 

“BU ŞEHRİ ŞÖHRETLERİYLE BULUŞTURACAĞIZ”

Kazancıoğlu, Malatyaspor Taraftarlar Derneğini de ziyaret etti. Taraftarlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, “Burası canımız ciğerimiz. Malatya’da spor ufkunun büyüdüğü bir yer. Burasını çok önemsiyorum. Bu şehri şöhretleriyle buluşturacağız. Şehrin şöhretleri Malatyaspor, Beydağı, Kernek gibi değerlerdir. Ama Malatyaspor hak ettiği yerde değil. Yeni Malatyaspor, 44 Malatyaspor, Malatya İl Özel İdarespor ve bütün takımlarımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Sizin gibi gönüllü gençlerimizi de destekleyeceğiz. Bir defa deplasman masraflarınızı belediye karşılayacak” şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor’u her vesile ile gündemde tutacaklarını dile getiren Kazancıoğlu, “Belediye olarak takımın ekonomik altyapısını oluşturacağız. Paralarımız çarçur olmayacak. Siz bize hesap soracaksınız. İkincisi teknik altyapıyı oluşturacağız. Yeni Malatyaspor olması gereken yerde olacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız