SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Paralel Olanlar İstifa Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Acaba bu istifa furyasında ‘Malatya teşkilatında görevden alınmalar olur da bize gün doğar mı’ diye bekleyenler var. Bu koltuk şahsıma zimmetli değil, bugün genel merkezimiz bize bırak derse gönül rahatlığıyla bırakırız” dedi. Tüfenkçi, 3 ilçede yaşanan istifaların da yerel seçim döneminde yaşandığını belirterek, AKP Malatya Teşkilatlarının genel merkez tarafından sorgulanmadığını söyledi.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Vuslat TV’de yayınlanan Gündem Özel Programında Ökkeş Cerit’in sorularına yanıt verdi.

Tüfenkçi, bazı illerde AKP il yönetimlerinin görevden alınması ve istifası ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede,  “Başarılı bulunmayan, mental yorgunluğa uğrayan ve heyecanını yitiren teşkilatların yenilenmesi için yeni atamalar yapıldı. İl başkanlığı yapması uygun görülmeyen bazı arkadaşlarımızın da istifaları istendi. Malatya teşkilatıyla ilgili kesinlikle genel merkez tarafından bir sorgulama olmadı. Malatya il teşkilatları kurulduğu günden bu yasa fesih yememiş, başarılı çalışmaları ile göz doldurmuş bir teşkilattır. “

Acaba bu istifa furyasında ‘Malatya teşkilatında görevden alınmalar olur da bize gün doğar mı’ diye bekleyenler var. Bu koltuk şahsıma zimmetli değil, bugün genel merkezimiz bize bırak derse gönül rahatlığıyla bırakırız. Üç ilçemizin teşkilatı yerel seçimler öncesindeki istifalar nedeniyle boşalmıştı, o ilçeler için normal rutin çalışmalar ve atamalar yapılıyor.”

"Malatya il teşkilatında paralel yapının uzantıları var mı?" sorusuna da cevap veren AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Biz il teşkilatı olarak o yapıdaki kişilerin aramızda olmasına asla müsaade etmeyiz, zaten o yapıda olanlar da kendileri istifalarını sundular. Şu anda il teşkilatımızda paralel yapının görüşünde bir kimse bulunmamaktadır.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız