SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paralel Yapı Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:54:28
Paralel Yapı Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Pazar sabahına yeni bir operasyon haberiyle uyandı. Polis, çok sayıda çevik kuvvetin desteğiyle Zaman gazetesinin Yenibosna'daki merkezine baskın düzenlerken, bazı dizi yapımcıları da sabahın erken saatlerinde gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan kişi sayısının 32 olduğu ifade ediliyor. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Medya Grup Başkanı Hidayet Karaca hakkında da gözaltı kararı alındı.

GÖZALTI LİSTESİ..

Gözaltı listesinde  Hüseyin Gülerce de bulunuyor. Listede Hidayet Karaca, Nuh Gönültaş, Ekrem Dumanlı, Hüseyin Gülerce, Fahri Sarrafoğlu, Naci Çelik Berksoy, Ali Samim Noyan, Mutlu Ekizoğlu, Tufan Ergüder, Ahmet Şahin, Ali Kara, Elif Yılmaz, Radiye (Ebru) Şenvardar, Hikmet Tombulca, Salih Asan, Makbule Çam (Elamdağ), Engin Koç, Ertan Erçıktı, Mustafa Kılıçaslan, Ferdi Taşkaya, Ayhan Akça, Mehmet Ali Doğan, Ali Cihan, Mustafa Uyanık, Halis Akbulut, Çetin Öztürk, Rıfat Aslan, Erdem Kısa, Mustafa Altunbulak, Yakup Ergün, Recep Güleç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız