SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Paramı Çaldılar'

A- A+ PAYLAŞ

Eski belediye binası civarında yaşlı bir şahsın parasını yankesicilik yoluyla çaldıkları gerekçesiyle 2 kadın, polis tarafından yakalandı.

Eski belediye binası önünde 71 yaşındaki M.B.’nin 170 lira parasını yankesicilik yoluyla çaldıkları öne sürülen 25 yaşındaki H.Y. ve 28 yaşındaki Ş.G. adlı kadınlar yakalandı. M.B. polise verdiği ifadede, yaya olarak dolaşırken yanına gelen 2 kadının para dilendiklerini, 1’er lira verdiğini, bunlardan birinin elini gömleğinin cebine soktuğunu, ayrıldıktan sonra parasının olmadığını fark ettiğini bildirdi. Daha sonra yakalanan kadınların üzerinde 80 lira para çıktığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Mehmet Buyruk Caddesi 2. Sokakta oturan 48 yaşındaki A.S.’ye ait eve, gece mutfak balkon kapısını sert cisimle zorlayarak açan hırsızın, askıda asılı pantolonun cebinden 500 lirayı çaldığı ve kaçtığı bildirildi.

Çöşnük Mahallesi Venk Yolu 4. arada, 35 yaşındaki K.K. adlı kadın polise başvurarak komşusu M.S.’ye ait kilitsiz depoya emanet olarak bıraktığı 8 çuvalda toplam 560 kilo kuru kayısının çalındığını polise bildirerek, hırsızların yakalanmasını istedi.

Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’nde 38 yaşındaki Ş.K.’ya ait evden 230 lira para, 2 yüzük 1 bilezik çalındı.

İnönü Caddesi’nde 55 yaşındaki S.T., 18 yaşındaki E.Ö.K.’yi otosundan ve işyerinden hırsızlık yaparken yakaladıklarını, ancak şikayetçi olmadıklarını bildirdi.

Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü devamı Yeni Yol mevkiinde gece yemek molası veren Malatya Belediyesi Yol Asfalt Müdürlüğü’ne ait iş makinesinden 70 litre hidrolik yağı ile 150 litre mazot çalındı. 41 yaşındaki operatör N.K.K.’nin şikayeti üzerine araştırmaya başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız