SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paranın Bir Kısmı Gelmiş

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü eski Başkan Vekili Orhan Kaya'nın personel ve altyapı antrenörlerinin alacaklarına karşılık kulübe 65 bin TL para gönderdiği yönündeki açıklamasına
Basın Sözcüsü Faysal Elkoca cevap verdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Elkoca, "Türkiye Futbol Federasyonu, tesis destekleme yardımı kapsamında kulüp eski başkanvekili Orhan Kaya'nın hesabına 62 bin 500 TL para yatırmıştır. Kongre öncesi bu para kulüp hesabına tahakkuk edildiği için para Sayın Orhan Kaya'nın Salı günü hesabına aktarılmıştır. Sayın Orhan Kaya, bu paranın 24 bin 775 TL'sini kulübe ulaştırmıştır. Orhan Kaya tarafından bizlere verilen bilgide geriye kalan 37 bin 725 TL'nin ise Cuma günü kulübe ulaştırılacağı belirtilmiştir" dedi.

Öte yandan yönetim olarak futbolcularla ön görüşmelere başladıklarını ifade eden Elkoca, "Yönetim kurulu olarak bu akşam bir toplantı yapacağız. Futbolcularla olumlu bir ön görüşme yaptık. İlerleyen günlerde aldığımız kararları kamuoyuna duyuracağız. Takımın kampanyası için gayret gösteriyoruz. İnanıyoruzki eski kulüp başkanları da alacaklarından vazgeçerek, bizlere destek olacaklardır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız