SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Parası Bol, Allah Versin de.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:56
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2014 yılı son meclis toplantısında sözalan kayısı ihracatçısı meclis üyesi Aydın Elmas (fotoğraftaki), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin düzenlediği bilgilendirme toplantısına Malatya'dan üyelerin katılımının sağlanması için harcırah konulmasını istedi. 

Elmas, “TOBB tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantıları bizim için çok yararlı oluyor. Hasbelkader bir vesile ile bu toplantılardan birine kendi imkânlarımla katılma fırsatını buldum. O toplantıda verilen bilgilerden çok istifade ettim. Meclis üyelerimizin de bu tür toplantılara katılmaları ve bu yararlı bilgilerden yararlanmaları için harcırah faslı konulması gerekir” ifadeleriyle bütçe kalemleri arasında bilgilendirme toplantılarına katılım için bütçe ayrılmasını istedi. 

TOBB’un düzenlediği bilgilendirme toplantılarının kişisel ve isteğe bağlı olduğunu belirten Meclis Başkanı Sami Payza, “ Sayın Elmas, 19 yıldır bu görevi yapıyorum. Bir kez bu harcırahı çıkartmışlardı. Onu da fakir- fukaraya dağıttım” derken, yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise “Sanırım harcırahla ulaşım masraflarını kastediyor. Sayın Elmas’ın yol parasını karşılamak için bu öneriyi yaptığını sanmıyorum. Çünkü parası bol, Allah daha da versin. Bu talep, daha önce yönetim kurulunda bulunan bazı arkadaşlardan da geldi. Onları da kabul etmedik." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız