SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parası da 'Prestijli'ymiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde, onlarca yıllık ağaçlarını keserek sözde ‘prestij caddesi’ yapacağız’ dediği, PTT Caddesi’ndeki kaldırım düzenleme çalışmalarını oldukça Prestijli bir fiyata ihale etti.

Malatya Belediyesi’nin prestij kazandırmaya çalıştığı 150 metrelik PTT Caddesi üzerindeki kaldırım çalışmalarını 298 bin TL’ye Sergül İnşaat LTD. Şirketine ihale etti.

Prestij(!) kazandırma çalışmalarına ‘eğri-büğrü’ olduğu için ağaçları kesmekle başlayan Malatya Belediyesi’nin bu tutumu, hem vatandaşların hem de civardaki esnafın büyük tepsisini çekmişti. Belediye’nin 150 metrelik kaldırım düzenleme çalışmasını 298 bin TL gibi oldukça iyi bir fiyata başka bir firmaya ihale etmesine ise vatandaşlar yine tepki gösterdi.

“Koskoca Malatya Belediyesi’nde bu kaldırımı yapacak bir mimar, mühendis yok muydu ki bu kadar yüksek bir fiyata dışarıya ihale edildi’ diye soran civardaki esnaf ve vatandaşlar, “Belediye işini gücünü bıraktı, önce buradaki ağaçları kesti, ardından 150 metrelik Caddenin kaldırım düzenleme işini neredeyse 300 bin TL gibi bir rakama dışarıya ihale etti. Alt tarafı bir kaldırım çalışması. Bu denli yüksek fiyata ihale edilir mi? Hem belediyede bu kaldırımı yapacak, mimar, mühendis yok mu da dışarıya verildi? Bu millet onlara oy verdi diye parasını çarçur etmeye kimin ne hakkı var?’ diyerek tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız