SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Parasına Bakmayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Takımda iyi bir kenetlenme sağlandığını söyleyen Yeni Malatya Spor'un Genel Sekreteri Turan Kopal, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirtti. Kopal, liglerin başlama tarihlerinin ertelenmesiyle birlikte kamp çalışmalarının uzaması da gündeme geldi dedi.

Kızılcıhamam'daki ikinci etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade eden Kopal; "Takımımız ikinci etap kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam'da sürdürüyor. Şuana kadar çalışmalar oldukça verimli geçiyor. Hazırlık süreci içerisinde takımımız hazırlık maçları oynamaya başladı. Hazırlık maçlarında futbolcularımızın göstermiş olduğu performanstan oldukça memnunuz. Yeni transferlerimiz beklentilerimize cevap veriyor. Programa göre takımımız 20 Ağustos'a kadar Ankara Kızılcahamam'da hazırlıklarını sürdürecek ancak liglerin başlama tarihinin ertelenmesiyle birlikte kamp çalışmalarımızın uzama ihtimalide doğmuş oldu. Programa göre kamp çalışmalarımız 5 gün uzayabilir" dedi.

 "PARASINA BAKMAYACAĞIZ"

Yeni yapılan transferle kadronun biraz daha güçlendiğini söyleyen Kopal, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Sinanoğlu ile anlaşma sağladık. Ayrıca Gençlerbirliği'nin futbolcusu Seçkin'i kadromuza kattık. Bu transferlerle kadromuzu biraz daha güçlendirdik. Tabi halen forvet arayışımız sürüyor. Bu süreçte kamuoyunun karamsarlığa girmemesini istiyoruz. forvet arayışımız, forvet mevkiinde eksiğimiz olduğu için değil. Şuanda üç tane forvetimiz var. tüm takımların arayıp da bulamadığı bir forvet tipini kadromuza katmak istiyoruz. Aslında tüm takımlarda böyle bir arayış var. İstediğimiz forvet oyuncusunu bulduğumuzda parasına bakmadan almak zorundayız" ifadelerini kullandı.

'TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ'

İstişara toplantısı güvenimizi artırdı diyen Kopal; "İstişare toplantısından sonra hem güvenim hem de sevincim bir kat daha arttı. Deplasman maçlarına gidiyoruz. Ve bazı şehir kulüplerinde kenetlenmenin olduğunu yakından gördük. O bütün olan takım şampiyon oldu. Bende istişare toplantısında birlik ve beraberliği gördüm. O gün ki tabloyla gurur duydum. Aynı zamanda şehirdeki havada bizleri oldukça memnun ediyor. Herkesin takıma olan inancı daha da artmış durumda. Bu birlik ve beraberlik ile şampiyonluğun en büyük adayıyız.Yeni Malatya Spor olarak bizimde şehirden beklentilerimiz var. Bu beklenti asla maddi değil. Manevi olarak beklentilerimiz var. Geçtiğimiz sezon ilk maçımızı deplasmanda oynadık ve yenildik. Bu yenilgi sonrası hemen bir karamsarlık oluştu. Ve bu karamsarlık 5-6 hafta sürdü. Yeni bir kadro oluşturmuştuk. Ama bu sezon öyle bir durum yok. İskelet bir kadromuz var. Bu kadromuza iyi takviyeler yaptık. İyi bir hava yakalamak istiyorsak, takım yenilse dahi taraftarlarımız desteklerini sürdürsünler. Maç 90 dakika ve son saniyeye kadar her şey olabilir. Geçtiğimiz sezon son saniyelerde talihsiz puanlar kaybetmiştik. Bu nedenle son saniyeye kadar takımı desteklesinler. Ben şehirde iyi bir hava oluştuğunu görüyorum. Malatya'da bambaşka bir takım ve bambaşka bir lig olacak. İnşallah özlenen tabloya ve şampiyonluğa ulaşacağız. Burada kamuoyunun desteği büyük önem taşıyor. Taraftarlarımız kombinelerini, biletlerini alıp maçlara gelsin ve takımı 90 dakika boyunca desteklesin. Takımı desteklediklerinde futbolcuda maça iyi adapte oluyor. Dolayısıyla taraftarlarımızı her maça gelerek, takımı desteklemeye çağırıyoruz" diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız