SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paraşüt Götürdü, Katır Getirdi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın, Beydağları eteğindeki Beydağı (Mamurek) Beldesi'nde bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Şenlikleri'nde ilginç görüntüler yaşandı.

Beydağı Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Yamaç Paraşüt Şenlikleri'ne, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yamaç paraşütçüleri katıldı. 3 gün süren şenlikler çerçevesinde düzenlenen yamaç paraşütü gösterilerinde ilginç görüntüler de ortaya çıktı.

Yiğit Yıldırım isimli paraşütçü ters rüzgarın etkisi ile tehlike atlattı. Bir süre havada zor anlar yaşayan paraşütçü, izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Bu arada, yamaç paraşütü gösterisine başlayan Cemal Yılmaz ise gösterisi planladığı yer dışında bir alana indi. İlk kez denediği bir teknik nedeniyle böyle bir durumun olduğunu belirten Yılmaz, indiği yerdeki köylülerden aldığı katıra paraşütü yükleyerek, yarışma alanına döndü. Paraşütle gidip katırla dönen Yılmaz şaşkınlıkla izlenirken, Yılmaz katırın üstünde kamerasıyla görüntü çekmeye devam ediyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız