SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parayı ''Yakalattı'' Sonra da..

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan ayı öncesi sayıları artan dilencilere karşı Malatya Belediyesi operasyon yaptı. Yakalanan dilenci kadın belediye görevlisine saldırdı. Bu arada yaşlı dilenci kadın da, "hasılatını" zabıtaya kaptırdıktan sonra, sigara üstüne sigara yaktı.

Malatya Belediyesi zabıta ekipleri tarafından camii önlerinde ve sokaklarda para toplayan dilencilere karşı operasyon başlatıldı. Çok sayıda dilenci yakalanarak Zabıta Karakolu'na getirildi. Yakalanan ve yanında 3 yaşlarında küçük bir çocuk olan kadın dilenci ise, operasyon sırasında görevliye saldırdı. Dilenci kadının yanındaki çocuk korkudan ağladı.

Öte yandan, Zeynep Avcı (65) adındaki yaşlı bir dilencinin üzerinden 260 YTL çıktı. Masa üzerine konularak sayılan paraların yanına geçen yaşlı dilenci bol bol sigara içti. Eşinin hasta olduğunu söyleyen yaşlı kadın, oğlunun düğününü yaptığını ve 12 bin YTL borçları bulunduğunu kaydetti. Adıyamanlı olduğunu ifade eden Avcı, zabıta memurlarına elindeki tesbihi gösterdi.

Zabıta memurları, paraları sayıp poşete koyarak belediye veznesine teslim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız