SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İşin Parayla Olmadığını Gösterdik'

0
Güncellendi - 2016-10-10 15:54:17
'Bu İşin Parayla Olmadığını Gösterdik'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesispor’un Teknik Sorumlusu Murat Kurt, “Bu maçlarda bir puan bizim için iyi bir puan” dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Malatya derbisinde  Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kurt, güçlü rakipleri karşısında 1 puan aldıklarını, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ifade etti.

Kurt, “Fikstür olarak ilk üç maçımız şampiyonluğa oynayan takımlarlaydı. Bugünde Malatya’nın derbisi olan Malatya Yeşilyurtspor ile maç yaptık. Bu üç maçtan iki puan çıkardık. Bu sezonun ilk haftasında göre iyi bir durum. Onlarda çok güçlü bir takım. Bu maçlarda bir puan bizim için iyi bir puan. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bizim kadromuz üniversite öğrencilerinden kurulu bir takım. Genç kadromuz var. 21 yaş ortalamamız var. İnşallah ligi orta sıralarda bitirirsek, bu bizim büyük bir başarı olacaktır. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

“BU İŞİN PARAYLA OLMADIĞINI GÖSTERDİK”

Geçtiğimiz sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un formasını giyen İnönü Üniversitesispor’un orta saha oyuncusu Ramazan Çavuş (fotoğraftaki) ise, “Üç maçtır hedefi Şampiyonluk olan takımlara karşı oynadık. Bizim hedefimiz tabi ki şampiyonluk değil ama onlar kadar mücadele ediyoruz, gol yemiyoruz. Bu ligi en iyi şekilde bitireceğimizi düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sahada ne kadar çok koşar ve ne kadar çok puan isterseniz, o kadar hedefinize ulaşırsınız. Bu işin parayla olmadığını herkese gösterdik. Bizim çok şükür yüreğimiz var. Sahaya çıkıp sonuna kadar mücadele ettik ve bir puanımızı aldık. Bizim için yeterlimi tabi ki yeterli değil. Daha iyi olabilirdi. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    İnşallah bütün maçlarınızı bu şekilde oynarsınız..Mücadeleniz iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla