SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parçikan'ın Su Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-05-18 16:40:44
Parçikan'ın Su Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına devam ediyor. Arguvan İlçesi Bozburun (Parçikan) Mahallesi’ne 5 bin 600 metrelik içmesuyu hattı döşenerek içmesuyu sıkıntısı çözüldü.

Çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, mahallenin önceden sondaj suyu kullandığını ifade ederek, mahallelinin talepleri doğrultusunda Yazıhan İlçesi Karasu su deposundan 5 bin 600 metrelik içmesuyu hattı döşenerek sorunun giderildiğini aktardı. Dr. Özgür Özdemir, “Şuan tüm ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. Arguvan İlçesi Bozburun Mahallemizin içmesuyu sorununu giderdik. Önceden sondaj suyu a1kullanıyorlardı. Yazıhan İlçesi Karasu su deposundan, Bozburun su deposuna 90’lık polietilen borularla 5 bin 600 metrelik içmesuyu hattı döşedik. Bozburun su deposunun teknik bakımı yapıldı. Depo tamamen temizlendi. Çalışma tamamlandı. Şuan depoya su verildi. Mahalle sakinlerine hayırlı olsun” dedi.

Arguvan İlçesi Bozburun Mahallesi ziyareti sonrasında MASKİ Arguvan Şube Şefliği’ni ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Arguvan’da yapılan tüm çalışmalar hakkında bilgi aldı. MASKİ Şubesi’nin kullandığı depoda inceleme yapan Dr. Özgür Özdemir, daha sonra personeller ile toplantı yaptı.

Bülten

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengizhan (7 yıl önce)
    Bir Parçikanlı olarak emeği geçen herkese hasseten milletvekilimiz sn Mustafa Şahine sürecin bütün aşamalarında verdiği takip ve destekle sonucun alınmasına vesile olduğu için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • ONUR ÖZGÜL (7 yıl önce)Cengizhan isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel kardeşim, öncelikle bizim köyün adını kullanarak Klavye siyaseti yapma.Haritada bile yerini bulamayacağın köyümüzün teşekkürü bizden olmayan birine düşmez.Bizler buraya içme suyunu kimin getirdiğini ve bunda kimin emeği olduğunu çok iyi biliyoruz. Parçikan aşireti adına hassaten emeği geçenlere , saygılarımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz..ayrıca Cengizhan bey köyümüz de emeği geçenler hakkında yanlış bilgi sahibi olsanız da derneğimize geldiğiniz takdirde size ilginizden dolayı FAHRİ HEMŞEHRİLİK belgesi verelim.
    0
    0
    Yanıtla