SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paris'i Gezdiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:12:37
Paris'i Gezdiler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’dan Fransa’nın başkenti Paris’e giden öğrenci ve velilerin dört günlük bir geziye katıldıkları bildirildi. 
 
TED Malatya Koleji'nden verilen bilgide, “Eğitim öğretim yılının yorgunluğunu gidermek amacıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen 3 gece 4 günlük Disneyland Paris 4 günlük turu, 25 kolejli ve 21 anne baba olmak üzere toplam 46 katılımcı , okulumuz öğretmeni Hümeyra Alagöz eşliğinde doyamadıkları gezimizi gerçekleştirdi. Gezinin ilk günü kolejliler Parisin tarih yüklü ve görülmeye değer yerleri gezildi. Daha saymakla bitiremediğimiz tarihi kentleşmeyi görme fırsatı yakaladı” denildi.
 
Öğrencilerin Disneyland’ı gezdiğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: “Öğrencilerimiz gezmeye doyamadıkları güzel bir gün geçirdi. Masal sevenler masal adalarında, hız ve eğlence meraklıları uzun kuyruk oluşturdu. Çocukluğunu tekrar yaşamak isteyen velilerimiz de tabii ki çocuklarıyla hem keyiflerince eğlendi hem de alışveriş yapma fırsatı yakaladı. Öğrenci ve velilerimiz Seine (Sen) Nehrinde tur, Orsay ve Louvre müzesi, Montmartre Tepesi, Ressamlar Meydanı, St. Michel Meydanı, Pantheon Tepesi'ni gezme fırsatı yakaladılar.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız