SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paris'te Mizah Dergisine Saldırı...

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:13:10
Paris'te Mizah Dergisine Saldırı...
A- A+ PAYLAŞ

Hz. Muhammed karikatürlerini yayınlayan mizah dergisinin Paris'teki binasına silahlı saldırı düzenlendi, 12 kişi öldü.

Fransa'nın başkenti Paris'teki haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo gazetesinin binasına silahlı saldırı yapıldı.

12 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fransa'da yayınlanan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenlendi. Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre otomatik silahlarla gerçekleşen saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti. 9 kişi de yaralandı.

HOLLANDE AÇIKLAMA YAPTI

Olay yerine giderek açıklama yapan Hollande, mizah dergisine yapılan saldırıyı şiddetle kınadı ve olayın kesinlikle bir terör saldırısı olduğunu belirtti.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande olayın ardından yaptığı açıklamada "Önümüzdeki saatlerde asıl ölü sayısını belirlemiş olacağız. Bu saldırıların bir daha yaşanmaması için acil olarak koruma planı yapmamız gerekiyor. Alacağımız güvenlik önlemleri arasında yapacağım en önemli şey saldırganların bir an önce yakalanmasıdır. Güvenliği en üst seviyeye çıkaracağız. Şoke olmuş durumdayız. Kararlı davranacağız. Teröristler bu dergiye karşı bir saldırı gerçekleştirmiştir. Daha önce de saldırılar olmuştu. O saldırılardan sonra dergi polisler tarafından korunuyordu bundan sonra da daha çok artırılacaktır. Fransa bir özgürlük ülkesi. Kimse Fransız vatandaşlarına bu şekilde zarar veremez" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız