SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Beyaza Büründü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:47
Park Beyaza Büründü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya son bir haftadır en soğuk kış günlerini yaşarken, vatandaşlar sabah beyaz örtüye günaydın dedi. Dün başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkili oldu. Sabah işe gitmek için uyanan vatandaşlar ile okullarının yolunu tutan öğrenciler, sabahın erken saatlerinde karın keyfini çıkardı.Kar yağışının ardından Abdullah Gül Parkı beyaza büründü.

Akçadağ'da Kar Yağdı

Malatya'nın Akçadağ ilçesine akşam saatlerinde kar yağdı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, kar üzerinde kaymaya çalışırken bazıları şemsiye açarak yolda yürümeyi tercih etti. Çocuklar da kar yağışını fırsat bilip eğlendiler.

Öte yandan Özel İdare ekipleri, Akçadağ genelinde kar yağışından ötürü tedbirleri aldıklarını, herhangi bir olumsuz şarta anında müdahale edeceklerini bildirdi.

Doğanşehir'de Kar Yağışı Etkili Oldu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine sezonun ikinci kar yağışı yağarken, soğuklar da başladı. Bazı köy yolları kısmen kapanırken, kar nedeniyle ulaşım güçlükle yapılıyor. 

Doğanşehir'deki kar yağışı nedeniyle köy yolları kısmen kapanırken, çocuklar için ise kar yağışı eğlence oldu. Kar nedeniyle ilçede kapalı okul bulunmazken, Doğanşehir Kaymakamlığı kapalı köy yollarının bulunmadığını duyurdu.

Yetkililer, 24 saat hazır olarak bekleyen karayolları ve kar araçlarının, gelen her ihbara anında cevap verecek şekilde olduğunu belirtti.

Fotoğraflar: Birinci fotoğraf Abdullah Gül Parkı, ikinci fotoğraf Akçadağ ilçesi, üçüncü fotoğraf Doğanşehir ilçesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız