SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Halindeki 3 Otomobil Yandı

A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi'nde, park halinde olan 3 otomobil, sabaha karşı çıkan yangın sonucu yandı. Bu arada, Erhaç Havaalanı yolunda da hareket halindeki bir otomobilin motorunda yangın çıktı.

3 OTOMOBİL YANDI..
Özalper Mahallesi Ankara Caddesi 5. Sokakta 03.30 sıralarında, park halinde olan bir otomobilde başlayan yangın, çevresinde bulunan iki otomobile de sıçradı.

Mehmet Şimşek'e ait olan ve 1 yıldır park halinde olduğu bildirilen Doğan marka 1994 model 44 FT 034 plakalı otomobilde belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, bu aracın çevresinde bulunan Baki İnci'ye ait 26 RT 554 plakalı Opel ve Taner Keten'e ait 44 DC 055 plakalı Şahin marka otomobillere de sıçradı. Yangına itfaiye müdahale ederek söndürürken, araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.

HAVAALANI YOLUNDA..
Öte yandan, Erhaç Havaalanı yolunda saat 20.30 sıralarında gitmekte olan 54 yaşındaki T.K. yönetimindeki Ford marka LPG'li 44 AD 241 plakalı otomobilin motoru aniden alev aldı. T.K. otomobili hemen durdururken, yoldan geçen araç sürücülerinin yardımıyla yangın söndürüldü. Araçta 2.500 YTL tutarında hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız