SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Halindeki Araca Molotof Kokteyli

0
Güncellendi - 2016-07-03 16:56:36
Park Halindeki Araca Molotof Kokteyli
A- A+ PAYLAŞ

  • Sahibi kadın olan araç, molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Sahur için kalkan vatandaşların gördüğü saldırgan kaçtı.

Malatya’da bir kadına ait park halindeki araca molotof kokteyli atıldı.

Olay, Pazar sabaha karşı  03.00 sularında merkez Zaviye mahallesi Gülümseyen Sokak içerisinde meydan geldi. Y.D. adlı kadına ait park halindeki çift kabinli pikap, kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi.

Kimliği belirsiz kişinin araca elindeki molotof kokteylini attığı  sahur nedeniyle balkonlarında bulunan vatandaşlar tarafından fark edilerek, durum polise ve itfaiyeye bildirildi.

Kısa sürede olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevler içerisinde kalan araçtaki yangını söndürürken, polis ekipleri ise şahsı gören vatandaşlardan almış olduğu eşkal üzerine şüpheliyi yakalamak için arama çalışmalarına başladı.

Saldırı nedeniyle hasar gören aracın sahibi Y.D., verilen eşkal üzerine şahsın kendisi ile husumeti bulunan Ş,E. adlı şahıs olabileceğini iddia etti. Polis ekipleri bu şahısla ilgili olarak da araştırma başlattı.

Araçta maddi hasar oluşurken, molotof kokteyl olarak kullanılan metal içecek kutusunun aracın üzerinde eridiği görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OTOMOBİLDE YANGIN…

Bu arada, Eskimalatya Yolu Orduzu yol ayrımında park halindeki 06 MPU 02 plakalı otomobilde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Otomobilde maddi hasar oluştu. (Son fotoğraf bu olaydan)

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kundak2

kundak3

kundak4

yn

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Güler (7 yıl önce)
    Malatya bitti gitti malatyada malatyali kalmadi elazig adiyamanlilara kayserililer eklendi ve daha yetmedi diyarbakir mardinliler doldu tasti malatya bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Alpat (7 yıl önce)Güler isimli kullanıcı yorumuna
    Belirli bir süre dışarıda kalıp Malatya insanını gözlemlediğinizde, insanlar arasında hoş görünün kalmadığı güvenin bittiğini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Maalesef başkalarını hakir görme, kibir, büyüksenme ve saldırganlık gibi özelliklerin öne çıktığının açıkça farkına varıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla