SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Halindeki Araçlara Çarptı

0
Güncellendi - 2018-01-02 21:14:05
Park Halindeki Araçlara Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Paşaköşkü Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında da 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre İsmet Paşa Caddesi’nde kent merkezi istikametine seyir halinde olan Dilaver Çapık idaresindeki 44 EB 304 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu biri seyir halinde üçü park halinde olan 4 araca çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazda yaralanan otomobil sürücüsü Dilaver Çapık ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarpmanın şiddeti ile park halindeki araçların bir kısmının hurdaya döndüğü kaza sonrası itfaiye ekipleri herhangi bir yangının meydana gelmemesi için araçlarda inceleme yaptığı kazayla ilgili polis ekiplerinin başlatmış olduğu tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bayram akdemir (6 yıl önce)
    Malatya da kazaların olması artık normal görülmeli.Ben bu gün saat 16.00 sıralarında TOKİ yolunda 8-10 yaşında bir çocuğun babası nezaretinde direksiyon eğitimi aldığını gördüm.Yarın bu çocuk babasından habersiz araba alıp yan yollardan trafiğe çıkarsa, Trafik memurları veya Allah göstermesin kaza olursa mağdur ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla