SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Otomobile Çarptı, 1 Kişiyi Yaraladı

0
Güncellendi - 2017-10-02 02:16:56
İki Otomobile Çarptı, 1 Kişiyi Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin iki araca çarpması sonucu yaşanan kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Tevfik Temelli Caddesi girişi Dede Korkut Parkı mevkinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, kent merkezi istikametinden Dede Korkut Parkı istikametine seyir halinde olan Mehmet Serdar A. yönetimindeki 34 EB 3455 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce karşı istikamette gelen Ferit G. idaresindeki 06 BF 4800 plakalı otomobile daha sonra da Metin B. yönetimindeki 44 ED 870 plakalı araca çarptı. Çarpma sonucu 44 ED 870 plakalı otomobil içerisinde bulunan 16 yaşındaki Perihan B. yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kazaya sebebiyet veren otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansı, yaralı şahsı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

TÜNEL GİRİŞİNDE KAZA..

Öte yandan, Adıyaman Malatya karayolunda Malatya istikametine gitmekte olan Cengiz Aydın Güzel idaresindeki 02 KD 975 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Erkenek Tüneli girişinde takla attı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Deniz ada (6 yıl önce)
    Yalan yanis haber yazmayin dogru haberler yazin
    0
    0
    Yanıtla