SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Temelleri Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:49:52
Park Temelleri Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi “30 Günde, 30 Park” projesi kapsamında 14. 15 ve 16. Parkların temelini Yakınca, Bentbaşı ve Çilesiz Mahallelerinde attı. 

Şu ana kadar Çavuşoğlu, Tecde (Şentepe), Seyran, Zaviye (iki), Özalper (üç adet), Şeyhbayram, Bostanbaşı, Koyunoğlu, Aşağıbağlar, Yakınca (iki adet), Bentbaşı, Fahri Kayahan olmak üzere 16 parkın temeli atıldı.

Yakınca Mahallesinde 14. Parkın temel atma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bu bölgenin ayrı bir anlamı var. Bir ucuyla Gündüzbey’den başlayıp diğer ucuyla Horata’dan devam eden Beylerderesi vadisi, Organize Sanayi Bölgesi, Şahnahan ve oradan da baraja kadar giden farklı bir zenginliği, bir özelliği var. Bu bölgemizin yeşilini mutlaka koruma altına almamız lazım. Gelecek nesillerimiz için bu bölgenin önemi oldukça fazladır. Bu bölgemiz yeşiliyle Malatya’mızın akciğer görevini üstlenmektedir. Bu parkımız Beylerderesi ile bütünleştiği için ayrı bir öneme sahiptir. İnşallah bu caddemizin ve parkımızın etrafını yürüyüş yollarıyla bütünleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Polat, “15. Parkımızı Bentbaşı Mahallemize yapıyoruz. Bentbaşı mahallemizdeki parkımız 450 metrekare yeşil alan, 270 metrekaresert zemin ve yürüme yolu, 230 metrekare ise çocuklarımız ve bayanlarımız için fitness ve çocuk oyun alanı olmak üzere toplamda 950 metrekaredir. Parkımızın içinde çeşme, pergola, oturma alanları, oyun alanları bulunacaktır. 16. Parkımızın temelini Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarında atıyoruz. Eylül ayı içerisinde 30 günde temelini atacağımız 30 parkımız, 2014 sonunda tamamlanarak, Yeşilyurtlu hemşerilerimizin hizmetine açmış olacağız. Süreç içerisinde park yapımları devam edecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız