SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkı Yıkmak Daha Kolay!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:42
Parkı Yıkmak Daha Kolay!
A- A+ PAYLAŞ

Vilayet Parkı'nı tahliye ettiren ve yol genişletilmesi gerekçesiyle parkın bir bölümünün ağaçlarının kesilmesi bu bölgedeki trafik sorununa çözüm olarak gösterilen bölgede, trafik sıkışıklığının en büyük nedeni, yolun oto parkları nedeniyle daralmış olmasından kaynaklanıyor.

Malatya Valiliği başta olmak üzere şehirde trafik düzenini de sağlamakla görevli olan kurumlar, dikey parkeden otoların yolu daralttığını görmezden gelip, tüm kentin yararlandığı, beton yığınları arasındaki bir yeşil vaha özelliği taşıyan parkın bir bölümünü yıkarak yola katmayı çözüm olarak gördüğünü kamuoyuna açıklamaktan çekinmiyor ve bir aczi ifade ediyorlar.

Malatya Valiliği'nin, Vilayet Parkı'nı boşaltmaya ve bir kısmını yıkmaya yönelik eylemine gösterilen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada bir kez daha "bu acz" itiraf edilirken, yola dikey parkederek sokağı daraltan ve trafiği engelleyen "oto park" manzarasına ise dokunan yok. Burada bir park yasağı uygulayıp, bir süre trafik polisleriyle bu bölgeyi düzene sokmak, Vilayet Parkı'nı yıkmaktan daha zor geliyor, Malatya'yı yönetenlere.

Üstteki fotoğraf, 23 Ağustos Perşembe günü saat 17.00 sıralarında çekildi ve oto parklarının daralttığı Vilayet arkasındaki sokağı gösteriyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız