SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkmetre Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’a gelir getirmek amacıyla kurulan Malatyaspor Sport Limitet Şirketi, 11 Mart Salı gününden itibaren parkmetre uygulamasını başlatıyor. Şirket, parkmetre uygulaması için yapılan ihaleyi yıllık 985 bin YTL’ye (985 milyar lira) almıştı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk “Göreve geldiğimiz günden bu yana Malatyaspor’u kalıcı gelir kaynaklarına kavuşturmak için çaba harcıyoruz. Bu doğrultuda kurulan ve parkmetre ihalesini alan şirketimiz, parkmetre uygulamasını başlatıyor. Bu süreçte emeği geçen Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz’e, Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın’a, Belediye Meclis üyelerine ve Malatya Emniyet Müdürlüğüne, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu uygulamanın, Malatyaspor’un kendi ayakları üzerinde duracağı ve kişilere bağımlı olmaktan kurtulacağı bir sürecin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Böylece sabit gelir kaynağı yaratarak kurumsallaşmayı sağlayabiliriz. Malatyaspor’u sağlam temellere oturttuğumuzda sportif başarı kendiliğinden gelecek ve kalıcı olacaktır” dedi.

Kavuk, parkmetre uygulamasının “kişilere bağlı” olmadığına dikkat çekerek “Uygulamanın geliri doğrudan Malatyaspor’a kalacak. Hesaplar açık olacak, devletimizin yetkili kurumları tarafından istendiği an kontrol edilebilecek. Halkımızın parkmetre uygulaması yapan görevlilere yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Parkmetre uygulamasında fiyatlar şöyle belirlendi:

0-15 dakika 1 YTL
0-30 dakika 1,5 YTL
1 saat 2 YTL
2 saat 2,5 YTL
3 saat 3 YTL

Parkmetre uygulaması şu yerlerde uygulanacak:

Atatürk, Fuzuli, İnönü, Milli Egemenlik, Turgut Temelli, Sivas, Hastane Caddeleri ile Ferhadiye Mahallesi, Atmalı Sokak (Vilayet – Ziraat Bankası Arası) ve Eski Şire Pazarı Civarı ile Kanalboyu Caddesi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız